Vincent Ehindero Award

Hello Everyone. I am really happy and excited to say that I have been nominated for my first award,Vincent Ehindero Award by TishGirl❤️

Surely take a look at her blog-its filled with full of amazing poems and lovely thoughts pennned by her. I am really thankful and grateful to Ritisha for nominating me for this award.

Image Credits : Simran Totlani

Rules:

  • Thank the person that nominated you with a link to their blog.
  • Make a post of the award (with photo).
  • Post the rules.
  • Ask 5-10 questions of your choice.
  • Nominate 10-30 other bloggers.
  • Follow Vincent Ehindero at vincentehindero.wordpress.com (to qualify for a free blog promotion and shoutout and more blogging oportunites.)

Answer to Questions:

1.What is your favourite aspect of blogging?

Ans. Firstly, I have recently started blogging. Tomorrow is my first month Anniversary, I know it might sound a bit weird but I feel like its been a 20month blogging and I have been blessed to meet and connect to such amazing people through this wonderful platform.I am a new blogger and I think my favourite aspect of blogging is that connecting with various people through blogging and exploring different perspectives.

2.What is your favourite social media platform, and why?

Ans. Instagram is my favourite social media platform because it has awesome features.

3. Are you more of an indoors or outdoors person?

Ans. A combination is the Best Complex. 

4. Tell me a weird fact about yourself!

Ans. Yet to be self-discovered(*I am kidding). I sometimes feel itsweird to be weird ?(*Another P.J. Readers reading this must be thinking, “Atleast crack a good joke”)

5. What is your favourite season?

Ans. It is actually a tie.I love rainy and winter season equally because I think rainy season is the time when you get to experience the most beautiful aspect of nature, the way droplets fall, the little breeze coming along water droplets and the most important thing the fragrance of  soil which makes a human fall in love with this season. I love winter season because we get to experience the cold winds and warmth which is provided to us by the star sun is the best.

6. What is your favourite memory?

Ans. My favourite memory is spending the quality time with my bestest friend, the walks and talks we had were just awesome.

7. Cats or dogs?

Ans.Dogs. I love Dogs but I am not against cats or a “CAT HATER”. I believe Cats and Dogs both are amazing in their own ways.

8. If you were an only child, would you wish to have siblings?

Ans.Honestly speaking, If I was the only child I would definitely wish to have a sibling (*CONDITIONS APPLY:A SMALLER SIBLING)

9. What is your favourite ice-cream flavour?

Ans. I love vanilla flavour of ice-cream. However I have little love in my heart for chocolate flavour ice-cream as well.

10.What three wishes would you ask from a genie?

Ans. My First Wish:

I would ask the genie to vanish the corona virus and make our beautiful earth as before.

My Second Wish:

My second wish to Genie would be to make sure that each day food gets served to every single human being on this planet earth. No one, be it a child or a teen or an old man, they won’t sleep hungry.

My Third Wish:

 Accomplish everyone’s dream and give them their respective dream jobs.

Nominations:

anyaabraham28.wordpress.com

For the Love of Christ

The Soul’s Urge

Niyati Takle

Kally

Roser

Rishi

yaskhan

Kirana Bhat

Shaunak

Manu Stanley

theniharikadiaries

The Poetic Prism

Soumya Mishra

Certainly doubtful

The dark ink

MY QUESTIONS FOR MY NOMINEES :

1. What inspired you to start blogging?

2. What is love,according to you?

3. Give one good and bad habit of yours?

4. What is the purpose of a human’s life, according to you?

5. Do you like reading? If so,why?

6. Which is your favourite movie?

7. What are your hobbies?

8. What is your favourite food?

A SMALL NOTE : If anyone wishes to answer all my questions and wants to get nominated for this award, you can let me know in the comments sections below. I would be happy to add your name in the nominees list.

THANKS A MILLION to all my fellow-bloggers for supporting me and nominating me for the awards. It really means a lot to me. Thank you so much to everyone for reading my blogs and suuporting me. Keep supporting and keep smiling. Stay home, stay safe and stay tuned. Take care.

If you have any suggestions regarding my blog, any queries related to my blog or you wish to connect with me, you can contact me through the Connect with the real persever page.

-SIMRAN TOTLANI

©2020 | SIMRAN TOTLANI | ALL RIGHTS RESERVED.