REFRESH,REBOOT AND COMEBACK

Helloooo everyonneeeee (*in an over-excited tone),

How are you all doing? Its been a really really long time, feels like woke up from the dream today. I was on a long long break, to refresh my blog and reboot my thoughts. I missed you all, my wordpress family the most. You guys are the best. I really missed reading all of your wonderful blogs. Hope you guys missed me too?

       Thank you so much for always being supportive and showering so much of love to my blog. It really really means a lot to me.I am going to start posting blogs now on, this was just the trailer.

MYSTERY BLOGGER AWARD

Hello Everyone. I hope you are doing good. I am very happy to be nominated for the Mystery Blogger Award by Simon. I am thankful to Simon for nominating me.

You should definitely check his blog https://penonsite.wordpress.com/  out. He is a fantastic blogger. He writes amazing blogs.

Image Credits : Simran Totlani

The Rules:

1.Put the award logo on your blog.

2.Thank the blogger who nominated you and provide a link to their blog.

3.Mention the creator of the award.

4.Answers the five questions you were asked.

5.Tell the readers three things about yourself.

6.Nominate ten to twenty bloggers.

7.Notify the bloggers( tell them you nominated them) by commenting on one of their posts.

8.Ask your nominees five questions with one weird or funny one.

9.Share a link to your best posts.

10.The creator of this award is……………..Okoto Engima!!!

Answers to the Simon’s questions:  

1. Do you enjoy hiking?

Ans. To be very honest(*instagramers saying this in their mind, “Its tbh”), I don’t enjoy hiking.

2. Do you enjoy story telling about your childhood?

Ans. Totally depends on the mood and the person at that time.

3. Do you enjoy swimming?

Ans. Yes I do enjoy swimming.

4. Do you enjoy camping?

Ans. No.(*INDOOR ONES GIVING ME A VIRTUAL HIFI)

5. Do you enjoy cooking?

Ans. Cooking is an art,which I don’t wish to master. In simple words,I don’t enjoy cooking much.

Nominations:-

Nehal Jain

Ankit Kumar

Aastha Dhir

vidhi

Kishan Kumar

Shruti

Aakanksha

Debananda Roy

tanaka_tkzy

Zamadlomo Mkhabela

Samuel Alugo or Sam

Carla

My Questions for My Nominees:

1. What is your dream in life?

2. What keeps you motivated in these difficult times?

3. Share that one quote which inpires you.

4. Are you a story-teller or a story-listener?

5. Are you a tea-person or a coffee-person?

Thank you so much for reading till the end. Since you stayed till the end, here’s your reward. A quote said by Theodore Roosevelt:

 “Believe you can and you’re halfway there.”

A SMALL NOTE: If anyone wishes to answer all my questions and wants to get nominated for this award, can let me know in the comments sections below. I would be happy to add your name in the nominees list.

THANKS A MILLION to all my fellow-bloggers for supporting me and nominating me for the awards. It really means a lot to me. Thank you so much to everyone for reading my blogs and suuporting me. Keep supporting and keep smiling. Stay home, stay safe and stay tuned. Take care.

If you have any suggestions regarding my blog, any queries related to my blog or you wish to connect with me, you can contact me through the Connect with the real persever page

-SIMRAN TOTLANI

©2020 | SIMRAN TOTLANI | ALL RIGHTS RESERVED.

LIEBSTER AWARD

Hello everyone. I hope everyone is safe and happy. I am really very happy to share with you guys that I have been nominated by Aditi Verma for Liebster Award. This is my second nomination. I am thankful and grateful to Aditi Verma for Nominating me for this award.

You should definitely check Aditi’s Blog https://lifedairyofadreamer.wordpress.com/. Its awesome. It is filled with motivational quotes,poems and lovely thoughts.

Image Credits : Simran Totlani

Rules To The Liebster Blogger Award:

1. Thank the blogger who nominated you and give a link to the blog.
2. Answer the 11 questions given to you.
3. Nominate between 5-11 other bloggers
4. Ask your nominees 11 questions
5. Notify your nominees once you’ve uploaded your post.

Aditi Verma’s Questions for me:

1. When and how did you start blogging?

 Ans. I started blogging two months ago on this wonderful platform.Through this platform I got to connect with the Amazing readers(*who are reading this award post now)and lovely fellow bloggers.

2.What is your favorite quote?

Ans. My favourite quote is:

If you can’t fly,then run.          

If you can’t run,then walk.

If you can’t walk,then crawl,

but whatever you do you have to

keep moving forward.”

Martin Luther King JR.                                                               

3. Beaches or mountains?

Ans. I prefer Mounatains. When we reach the peak of a Mountain after walking for a long time,there is a relief in our heart because our eyes are hypotnized with the most beautiful view of this world.(*P.S. I am not against beaches).

4. If you had an extra hour in the day, what will you be doing?

Ans. Resume reading.

5. What is your all-time favorite food?

Ans. Curry-chawal is my all- time favourite food.(*Conditions Apply:Only Sindhi Curry)

6.Would you rather read a book or watch a movie?

Ans. Totally depends on the mood. Book and movie both are my favourites. Its really hard to choose one.

7.How do you deal with stress?

Ans.Take a deep breath. Sit in the corner of the room quietly and calm myself down.

8. What appeals to you most, soul or appearance of a person?

Ans. For me to be very honest, A beautiful heart matters the most for me becuase I believe that looks fade away with time. Agreed we are living in 21st century, we have lots and lots of methods for maintaining our skin, but one fine day our face will become pale. For me looks are secondary.(*Conditions Apply : This is my opinion, not any intention to hurt someone.)

9. What message would you like to give to your future self?

Ans.A message I would give to my future self would be, “Don’t try to be someone else. Be you, because you are unique and nobody in this beautiful universe has the power to be you. Stay Strong”.

10. What are you most thankful for in your life?

Ans. I am most thankful to God for giving me good food to eat.(*I know all the readers must be thinking that it’s a silly thing) but for me it’s really a huge thing. When I watch news channels, there are people who are not getting food in these circumstances to eat. There are hundreds of people with empty stomachs. Although I have seen that many people are coming forward and donating food on a daily basis, but still some people aren’t able to get access to the food. I am grateful for getting enough food to eat.

11. How are you spending time during the COVID19 crisis?

Ans.Watching movies which I haven’t yet watched. Also,hoping to resume my reading habit.

My Questions For My Nominees:

1. “If you want to become a Great Writer,you have to Great Reader”,do you agree to this?

2. What is the purpose of your blog?

3. Give two good and two bad habits of yours.

4. According to you, what defines a writer?

5. Would you travel or rather read a book at home?

6. What is your favourite genre?

7. How are you spending your time in this lockdown?

8. Which is your favourite book?

9. What would you do, if you get an extra-day in a year?

Nominations:

Chetna Mittal

SONAL MISHRA

dixitmrityunjay

TishGirl❤️

Rajdeep Das

Shreya

Ruthie Playle

your’s_Nomison

Rekha Sahay

Kamya Seervi

shreyar2000

Krisha

A Small Note : If anyone wishes to answer all my questions and wants to get nominated for this award, you can let me know in the comments sections below. I would be happy to add your name in the nominees list.

Thanks A Million to all my fellow-bloggers for supporting me and nominating me for the awards. It really means a lot to me. Thank you so much to everyone for reading my blogs and suuporting me. Keep supporting and keep smiling. Stay home, stay safe and stay tuned. Take care.

If you have any suggestions regarding my blog, any queries related to my blog or you wish to connect with me, you can contact me through the Connect with the real persever page.

-SIMRAN TOTLANI

©2020 | SIMRAN TOTLANI | ALL RIGHTS RESERVED.

Vincent Ehindero Award

Hello Everyone. I am really happy and excited to say that I have been nominated for my first award,Vincent Ehindero Award by TishGirl❤️

Surely take a look at her blog-its filled with full of amazing poems and lovely thoughts pennned by her. I am really thankful and grateful to Ritisha for nominating me for this award.

Image Credits : Simran Totlani

Rules:

  • Thank the person that nominated you with a link to their blog.
  • Make a post of the award (with photo).
  • Post the rules.
  • Ask 5-10 questions of your choice.
  • Nominate 10-30 other bloggers.
  • Follow Vincent Ehindero at vincentehindero.wordpress.com (to qualify for a free blog promotion and shoutout and more blogging oportunites.)

Answer to Questions:

1.What is your favourite aspect of blogging?

Ans. Firstly, I have recently started blogging. Tomorrow is my first month Anniversary, I know it might sound a bit weird but I feel like its been a 20month blogging and I have been blessed to meet and connect to such amazing people through this wonderful platform.I am a new blogger and I think my favourite aspect of blogging is that connecting with various people through blogging and exploring different perspectives.

2.What is your favourite social media platform, and why?

Ans. Instagram is my favourite social media platform because it has awesome features.

3. Are you more of an indoors or outdoors person?

Ans. A combination is the Best Complex. 

4. Tell me a weird fact about yourself!

Ans. Yet to be self-discovered(*I am kidding). I sometimes feel itsweird to be weird ?(*Another P.J. Readers reading this must be thinking, “Atleast crack a good joke”)

5. What is your favourite season?

Ans. It is actually a tie.I love rainy and winter season equally because I think rainy season is the time when you get to experience the most beautiful aspect of nature, the way droplets fall, the little breeze coming along water droplets and the most important thing the fragrance of  soil which makes a human fall in love with this season. I love winter season because we get to experience the cold winds and warmth which is provided to us by the star sun is the best.

6. What is your favourite memory?

Ans. My favourite memory is spending the quality time with my bestest friend, the walks and talks we had were just awesome.

7. Cats or dogs?

Ans.Dogs. I love Dogs but I am not against cats or a “CAT HATER”. I believe Cats and Dogs both are amazing in their own ways.

8. If you were an only child, would you wish to have siblings?

Ans.Honestly speaking, If I was the only child I would definitely wish to have a sibling (*CONDITIONS APPLY:A SMALLER SIBLING)

9. What is your favourite ice-cream flavour?

Ans. I love vanilla flavour of ice-cream. However I have little love in my heart for chocolate flavour ice-cream as well.

10.What three wishes would you ask from a genie?

Ans. My First Wish:

I would ask the genie to vanish the corona virus and make our beautiful earth as before.

My Second Wish:

My second wish to Genie would be to make sure that each day food gets served to every single human being on this planet earth. No one, be it a child or a teen or an old man, they won’t sleep hungry.

My Third Wish:

 Accomplish everyone’s dream and give them their respective dream jobs.

Nominations:

anyaabraham28.wordpress.com

For the Love of Christ

The Soul’s Urge

Niyati Takle

Kally

Roser

Rishi

yaskhan

Kirana Bhat

Shaunak

Manu Stanley

theniharikadiaries

The Poetic Prism

Soumya Mishra

Certainly doubtful

The dark ink

MY QUESTIONS FOR MY NOMINEES :

1. What inspired you to start blogging?

2. What is love,according to you?

3. Give one good and bad habit of yours?

4. What is the purpose of a human’s life, according to you?

5. Do you like reading? If so,why?

6. Which is your favourite movie?

7. What are your hobbies?

8. What is your favourite food?

A SMALL NOTE : If anyone wishes to answer all my questions and wants to get nominated for this award, you can let me know in the comments sections below. I would be happy to add your name in the nominees list.

THANKS A MILLION to all my fellow-bloggers for supporting me and nominating me for the awards. It really means a lot to me. Thank you so much to everyone for reading my blogs and suuporting me. Keep supporting and keep smiling. Stay home, stay safe and stay tuned. Take care.

If you have any suggestions regarding my blog, any queries related to my blog or you wish to connect with me, you can contact me through the Connect with the real persever page.

-SIMRAN TOTLANI

©2020 | SIMRAN TOTLANI | ALL RIGHTS RESERVED.